Malaysia Merdeka Ku

Malaysia Merdeka Ku

Sunday, August 23, 2009

Nizar PASBERG - Anak Mahfudz Terlibat Dadah?

PASberg bercakap soal moral konon. Mari kita bahaskan.

Ada lapuran yang menyebut anak mahfudz terlibat dengan dadah :
" Kalau diri begitu sempurna untuk kononnya bertanggungjawab menegur, BETULKAH ANAK MAHFUDZ PERNAH DITANGKAP DAN DITAHAN KERANA PENYALAHGUNAAN N.AJIS DADAH??????????????? "
Tahniah The Unspinners kerana membongkar rahsia-rahsia pemimpin PASberg.

ooooohh takut yer mahfudz. Nak report polis lah pulak bila terkena bontot hang. Sejak bila bekas ketua pemuda PASberg ini jadi pondan? Hang boleh hentam macam-macam kat orang lain, bila terkena batang hidung hang pusing belakang pulak!!!

Dengar cerita Mahfudz juga buat budaya baru dalam PASberg iaitu budaya pemimpin BISU :
" Peranan Mahfudz nampaknya lebih daripada peranan seorang Pengarah Pilihanraya. Calun PAS Salleh Man nampaknya adalah orang bisu. Tak boleh bercakap tanpa teks. "
PASberg untuk semua, CARLBERG sudah menjadi rakan karib PASberg. Pemimpin PASberg sedang dilatih jadi BISU untuk masa depan rakan kongsi DAP dan PKR.

6 comments:

 1. Bagaimana pula dengan adek Menteri UMNO yang di tangkap membawa dadah? Kenapa tak tulis juga tentang itu?

  ReplyDelete
 2. ye ye elok tulis juga pasal anak menteri yang rogol anak orang,anak menteri yang bunuh orang,yang kaki togok arak sampai tidur tepi longkang....

  dedah sekali ler

  ReplyDelete
 3. Apa yang UMNO/BN buat semuanya mesti betul dan halal. ( sampai khiamat pun tak pernah salah )
  Sila dan tolong jawab soalan2 ini :-

  1) Bilakah kilang CARLBERG itu dibina di negeri Selangor ?
  2) Semasa kilang CARLBERG itu dibina, siapa yang mentakbir kerajaan negeri Selangor ?
  3) Kerajaan manakah yang meluluskan lesen menjual arak itu ?
  4) Adakah kerajaan BN benar2 membenteras penjualan arak kepada kaum muslim dan orang yang berumur kurang dari 18 tahun ?
  5) Mengapakah kesemua negeri takbiran BN ada menjual arak serta boleh dibeli dengan mudahnya dikedai ?

  ReplyDelete
 4. oiii jgn salah paham, budak ni kata mahfudz dan bukan mahfuz omar, budak punya blog ini pun masih takut takut nak confirm,rilek lah bro's

  ReplyDelete
 5. Tak ada orang yg sempurna. Anak nabi Noh pun mati dlm kafir. Bapa saudara nabi pun mati kafir padahal dia paling dekat dgn nabi. Kesimpulannya, taufiq dan hidayat ketentuan allah. Manusia tiada kuasa memberi hidayat hatta nabi pun tiada kuasa memberi hidayat.

  Sebab tu, jangan nak tengok buruk orang aje. Sentiasa berdoa supaya dikekalkan hidayat hingga akhir hayat.

  ReplyDelete
 6. Kilang calsberg dibina di selangor semasa pemerintahan BN. Memang BN yg bagi lesen. Masa tu, hanya untuk orang bukan Islam aje. Bila PAS berkempen, dia kata kalau berkuasa nanti kilang arak akan dihapuskan. Tapi, sekarang bila dah berkongsi kuasa, kenapa tak suarakan? Kenapa bisu ? Menyokong pulak tu si gangster Ronni Liu tu.

  Pasal jual arak, memang kerajaan BN ada bagi lesen tapi sgt terhad dan hanya untuk dijual kpd orang bukan Islam. Kalau ada orang Islam yg beli, itu dia sendiri kena tanggung dosa. Tak kan ini pun nak kerajaan jaga? Kita sama-sma beri ceramah kpd semua orang la...

  Sepatutnya, PAS kena keras sikit pada DAP ni. Yg kita lihat , mula-mula keras lepas tu lembik...Memang mereka ni munafik dan tak guna. Mudah kena kencing oleh DAP.

  ReplyDelete